vineri, 8 aprilie 2011

Ca sa ne lamurim comunicarea

1) Impreuna cu cei interesati de subiectul cursului am hotarat ca dupa Paste sa dam un test - nu va fi greu, trebuie doar sa testam o oarecare consistenta a comunicarii in cadrul acestui curs ... daca este cazul sa continuam. Cine vine nou la curs, dupa acesta data, va avea de sustinut o proba tehnica - se presupune ca pana atunci vom avea o "pojghita de programare" comuna. Ideea este sa favorizam natural interesatii de programare.

2) Regula temelor: incepand de la tema pt. cursul 3 se va face verificarea temelor. Temele se prezinta la curs sau se trimit pe adresa mea (nu pe grup). Preferam prezentarea (se trimite tema doar daca nu puteti veni la curs) : o tema prezentata nu trebuie si trimisa. La curs mai putem discuta despre tema, fiind important - conditie de participare in continuare la curs - sa se vada ca s-a facut macar o incercare serioasa. Daca trimiteti se da un calificativ - suficient sau insuficient - conditia de participare in continuare la curs fiind calificativul suficient. Termenul de trimitere a unei teme este Lunea ulterioara cursului la care trebuia predata tema.

3) Se apreciaza si se dezbat initiativa, propunerile. Este un grup orientat pe initiativa personala. Chiar si aceea de a iesi din grup (ne bucuram daca intra cineva interesat, suntem indiferenti si ceva mai limpeziti daca iese) : puteti iesi de pe grupul yahoo fara nici o problema. Adresa voastra nu va fi data vreunui tert - asta a fost o conditie ca sa pot incepe cursul de fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu